Bureau Heldertaal voor ons allemaal
 

Rien als schrijfcoach, wat heb ik daaraan?

1. Gun uzelf een klankbord

Rien Schraagen, Bureau HeldertaalCommuniceren doe je niet alleen, en schrijven is communiceren. Komt uw boodschap ongeschonden bij de lezer aan? Zo vanzelfsprekend is dat niet. Laat Rien over uw schouder meekijken. Gebruik hem als klankbord en proeflezer, dat kan voorkomen dat communicatie mislukt .

2. Leve de buitenstaander

Rien is onafhankelijk en heeft een frisse blik. Hij toont u een wijdere horizon, meer ruimte, meer middelen, meer mogelijkheden voor uw teksten, uw wensen, uw doelstellingen.

3. Een vak apart

Schrijven is een vak apart. De essentie verwoorden, de koers uitzetten, mensen meenemen op die weg, is een kunst, geen kunstje.
Samenwerken met Rien als vakman helpt je vooruit, vergroot je zeggingskracht.

4. Return of investment

Goede teksten maken de lezer nieuwsgierig, zodat hij uw product leert kennen, uw beleidsnota uitleest, in actie komt. Met Rien als schrijfcoach schrijft u doeltreffende teksten die hun waarde bewijzen. Met die ROI zit het wel goed: een dag met Rien als schrijfcoach verdient zich terug.

5. Tijd besparen

Hebt u weleens een tekst door medewerkers laten bekijken? Hoeveel opmerkingen kreeg u? Leek de laatste versie nog op de eerste? En hoeveel tijd kostten die schrijfrondes?
Met Rien als schrijfcoach bespaart u tijd. Rien stelt vragen, haalt doelstellingen boven tafel, toetst uw tekst aan onderzoeksresultaten (Nee, plechtig en formeel schrijven geeft geen hogere waardering). Hij leest u niet de les, maar werkt samen, gelijkwaardig en met alle respect.
In alle rust tijd besparen, dat is het eigenlijk.

Rien als schrijfcoach? Bel 06-18852404 of mail: schrijfcoach@heldertaal.nl

 
het gezicht van Bureau Heldertaal | algemene voorwaarden | contact